در سال‌های اخیر، توجه ویژه‌ای به بیماری‌های مشترک بین دام و انسان شده است. بیماری تب کریمه و کنگو یکی از این بیماری ها است که تلفاتی را نیز تحمیل کرده است. این موضوع در کنار نیاز به حفظ تازگی و طعم گوشت بعد از کشتار، اهمیت وجود اتاق پیش سرد کشتارگاه را بیش از پیش نمایان کرده است. در حال حاضر، وجود اتاق پیش سرد در کشتارگاه ها در حال تبدیل به یک الزام می‌باشد.


سردخانه و تجهیزات سرمایشی کشتارگاه ,اتاق ,وجود اتاق منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آینده ی وحشی خریدوفروش سگ مجله استایل شناسی آقایان گاهی اشک گاهی لبخند ترفندهای حرفه ای ... خبر جدید - اخبار روز ایران و جهان انفجار شرطبندی